Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Είδε τον άνδρα της στο Facebook παντρεμένο με άλλη γυναίκα! Σύμφωνα με την Daily Mail, η Lynn France είδε φωτογραφίες από το γάμο του συζύγου της με μια άλλη γυναίκα ενώ είχε ήδη υποψίες για ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους. "Έπαθα σοκ, ειλικρινά σας το λέω", είπε η Lynn France από το Οχάιο η οποία έψαξε το προφίλ της άλλη συζύγου όπου βρήκε περισσότερα στοιχεία για την παράλληλη σχέση του άνδρα της. Υποστήριξε δε, πως εκείνος της είχε υποσχεθεί πως δε θα παντρευόταν την άλλη γυναίκα ωστόσο από ότι φάνηκε δεν κράτησε το λόγο του με αποτέλεσμα η πρώτη να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου. Από την πλευρά του, ο John France παραδέχεται πως ξαναπαντρεύτηκε αλλά επιμένει πως δεν ήταν παντρεμένος με τη Lynn. Μάλιστα, ο δικηγόρος του ζήτησε από το δικαστήριο να παραπεμφθεί η υπόθεση σε δικαστήριο οικογενειακού δικαίου για να κριθεί ο πρώτος γάμος άκυρος από την αρχή. "Παρόλο που φαίνεται πως ο John και η Lynda France είχαν παντρευτεί ωστόσο ο γάμος τους δεν είχε καμία νομική ισχύ και ουσιαστικά δεν έχει υπάρξει", ανέφερε ο δικηγόρος του John. Ο συνήγορος του άνδρα εξήγησε πως η τελετή έγινε τον Ιούλιο του 2005 στην Ιταλία και το ζευγλαρι υπέγραψε μια άδεια γάμου η οποία ουδέποτε κατατέθηκε. Επίσης, τον Ιούνιο του 2009 η Lynn σταμάτησε τις διαδικασίες για έκδοση του διαζυγίου όταν εκείνος επέστρεψε μετανιωμένος ζητώντας επανασύνδεση. "Πίστεψα πως το εννοούσε όταν μου είπε να τα ξαναβρούμε, πως με αγαπάει και ότι ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία", προσέθεσε η Lynn. Παρόλα αυτά μετά από τρεις μήνες ο άνδρας πήρε τα παιδιά και την παράτησε χωρίς καμία εξήγηση. Μέχρι σήμερα δεν έχει δει τους γιους της οι οποίοι ζουν με το John και τη νέα σου σύζυγο στη Φλόριδα.

http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/08/facebook_08.html

Είδε τον άνδρα της στο Facebook παντρεμένο με άλλη γυναίκα!


Σύμφωνα με την Daily Mail, η Lynn France είδε φωτογραφίες από το γάμο του συζύγου της με μια άλλη γυναίκα ενώ είχε ήδη υποψίες για ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους.

"Έπαθα σοκ, ειλικρινά σας το λέω", είπε η Lynn France από το Οχάιο η οποία έψαξε το προφίλ της άλλη συζύγου όπου βρήκε περισσότερα στοιχεία για την παράλληλη σχέση του άνδρα της.

Υποστήριξε δε, πως εκείνος της είχε υποσχεθεί πως δε θα παντρευόταν την άλλη γυναίκα ωστόσο από ότι φάνηκε δεν κράτησε το λόγο του με αποτέλεσμα η πρώτη να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου.

Από την πλευρά του, ο John France παραδέχεται πως ξαναπαντρεύτηκε αλλά επιμένει πως δεν ήταν παντρεμένος με τη Lynn. Μάλιστα, ο δικηγόρος του ζήτησε από το δικαστήριο να παραπεμφθεί η υπόθεση σε δικαστήριο οικογενειακού δικαίου για να κριθεί ο πρώτος γάμος άκυρος από την αρχή.

"Παρόλο που φαίνεται πως ο John και η Lynda France είχαν παντρευτεί ωστόσο ο γάμος τους δεν είχε καμία νομική ισχύ και ουσιαστικά δεν έχει υπάρξει", ανέφερε ο δικηγόρος του John.

Ο συνήγορος του άνδρα εξήγησε πως η τελετή έγινε τον Ιούλιο του 2005 στην Ιταλία και το ζευγλαρι υπέγραψε μια άδεια γάμου η οποία ουδέποτε κατατέθηκε.

Επίσης, τον Ιούνιο του 2009 η Lynn σταμάτησε τις διαδικασίες για έκδοση του διαζυγίου όταν εκείνος επέστρεψε μετανιωμένος ζητώντας επανασύνδεση. "Πίστεψα πως το εννοούσε όταν μου είπε να τα ξαναβρούμε, πως με αγαπάει και ότι ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία", προσέθεσε η Lynn.

Παρόλα αυτά μετά από τρεις μήνες ο άνδρας πήρε τα παιδιά και την παράτησε χωρίς καμία εξήγηση.

Μέχρι σήμερα δεν έχει δει τους γιους της οι οποίοι ζουν με το John και τη νέα σου σύζυγο στη Φλόριδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου