Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αληθινές φωτογραφίες της Γης


Αυτό είναι πραγματικά μια απίστευτη εικόνα μιας πυρκαγιάς σε ένα χημικό εργοστάσιο στην Ολλανδία.
Χρειάστηκαν 150 πυροσβέστες να σβήσουν τις φλόγες, και ενώ το εργοστάσιο κάηκε ολοσχερώς από το έδαφος δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί παρά τις τοξικές αναθυμιάσεις. Αν και οι πολίτες είχαν προειδοποιηθεί να μείνουν μέσα για να αποφευχθούν πιθανές λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Αυτό είναι πραγματικά μια εικόνα από μια ηφαιστειακή έκρηξη στην Fimmvorduhals στην Ισλανδία. Φλόγες ξεχειλίζουν από τη Γη, με αποτέλεσμα ένα σκούρο κόκκινο σύννεφο να υψώνεται πάνω από το φεγγάρι..



Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε στη Serra da Λίβανο, ένα δρόμο ορόσημο στην Αγκόλα, και δεν έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία, είναι μια μεγάλη λήψη πάνω από 60 δευτερόλεπτα.



Πρόκειται για μια περιοχή εκτός της Darvaz στο Ουζμπεκιστάν. Οι ντόπιοι το αποκαλούν πόρτα στην κόλαση.



Σε αυτή την φωτογραφία είναι το Σέλας,μερικές φορές ονομάζεται το βόρειο και το νότιο (πολική) σέλας και όμορφες επιδείξεις φωτός στον ουρανό, συνήθως τη νύχτα, ιδίως στις πολικές περιοχές. Συνήθως εμφανίζονται μέσα στην ιονόσφαιρα. Οι άνθρωποι το λένε το φαινόμενο του χορού των πνευμάτων.Είναι ορατό μόνο από υψηλά νότια γεωγραφικά πλάτη στην Ανταρκτική ή Νότια Αμερική.



Το Τρίγωνο των Βερμούδων, επίσης γνωστός ως ο Διαβολικό Τρίγωνο, είναι μια περιοχή στο δυτικό τμήμα του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού με τον οποίο μια σειρά αεροσκαφών και σκάφων φέρεται να έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς κατά τρόπο που δεν μπορεί να εξηγηθεί από ανθρώπινο λάθος , ή πειρατεία, ή βλάβη του εξοπλισμού, ή φυσικών καταστροφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου